Vi söker innesäljare till Arlöv

Vi söker en innesäljare till vår säljavdelning. Teamet består av både inne- och utesäljare vilka kommer bli dina närmsta kollegor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Din uppgift
Som innesäljare är du del i ett viktigt säljarbete. Du ansvarar för att vårda och utveckla kundrelationer samt arbetar aktivt med merförsäljning.

• Ordermottagning och orderadministration
• Skapa och följa upp offerter och prisförfrågningar
• Kontakt med leverantörer
• Supportera säljarna på distriktet
• Kundkontakter och lätt för att skapa relationer
Som ny innesäljare hos oss, får du vägledning av dina kollegor som delar med sig av sin kompetens, kunskap och sitt nätverk för att du så effektivt som möjligt ska komma in i ditt arbete.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning. Du tar gärna initiativ och är handlingskraftig. Du är en god kommunikatör och lyhörd för kundens önskemål och du gillar att göra affärer.
Du kommer att samarbeta med våra kunder, utesäljare, leverantörer och interna kollegor. Vidare är du social, utåtriktad och stresstålig då arbete i högt tempo förekommer. Har du erfarenhet av branschen och produktkunskaper inom VVS är det meriterande. Du har goda kunskaper i MS Office och vana att arbeta i affärssystem.

Om oss
AB Hugo Carping utgör tillsammans med VS Produkter AB Carpingsgruppen med en samlad omsättning på drygt 150 miljoner och ett 40-tal medarbetare.
Vi förser marknaden med ett både brett och djupt sortiment av VVS-material, vilket innefattar det mesta som kan förekomma på en VS-ritning. Vår kunskap om produkter och dess användning har växt fram under drygt 70 år. Många av våra säljare har dessutom själva jobbat som montörer, vilket gör att vi får en stor förståelse för hur din vardag ser ut och vilket material du behöver. Vår erfarenhet avspeglar sig i vårt sortiment, såväl som vår vilja att ge dig bästa service och högsta kvalitet till rätt pris.
Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.
För mer information eller ansökan om tjänsten kontakta Gustaf Carping, telefon 070-361 63 90.