Carpings julklappsrace!

Snart är det första advent och tiden fram till jul kommer säkert även i år bara susa förbi. Många är vi som känner stressen och julstöket i december. Men i år tänkte Carpings Tomteverkstad lätta lite på pressen. Vi kom på den briljanta idéen att kombinera nytta och nöje.

När du handlar från kampanjen samlar du poäng som du samtidigt med din beställning löser in mot julklappar, noga utvalda av oss. Julklapparna finner du i foldern. Varje vecka (v 48-51) har vi nya erbjudande med tomteröda priser. Under de flesta artiklar finns tomtesymbolen som visar hur många poäng varje köp genererar.
Exempelvis så här:
Har du handlat för t ex 8 poäng behöver du inte välja ljusstakarna (8 p) utan du kan välja att addera poängen bland de olika klapparna;
1 st brandsläckare = 3 poäng
1 st skruvdragare = 2 poäng
1 st väska = 3 poäng
Totalt: 8 poäng (grattis 3 julklappar är klara)

Julklapparna som du väljer är givetvis inslagna i julklappspapper med tillhörande rim och skickas med din försändelse av det beställda VVS-materialet. Bara att lägga direkt under granen.
Beställer du genom vår webshop skriver du vilken julklapp du önskar längst ner vid utcheckningen i fälten som benämns ”Fri leveranstext”.
Endast en beställning per vecka är poänggrundande och poängen nollställs vid varje veckoslut.
Lycka till med inköpen och en riktigt GOD JUL!

julklappsrace 2019

Carpings Tomteverkstad