Vi söker driven VVS-säljare till Sydvästra Skåne

Poolia söker för rekrytering till AB Hugo Carping en proaktiv och driven VVS-säljare med distrikt Sydvästra Skåne. Jobbar du redan idag som VVS-säljare, VVS-montör eller som innesäljare inom branschen och är nu redo för nästa utmaning? Då kan detta vara rollen för dig.

Om tjänsten

Du erbjuds en spännande tjänst i ett ekonomiskt stabilt bolag med gott renommé i branschen. Med omedelbar närhet till huvudkontor och centrallager i Arlöv har du goda förutsättningar för att bearbeta kunder på distriktet. Arbetsdagen består dels i att ta hand om befintliga kunder dels i att hitta nya kundkontakter.

Eftersom distriktet är relativt litet geografiskt kommer du ha mycket tid hos kunderna. En viktig del blir att marknadsföra vår hämtbutik i Arlöv men även att sälja in och räkna på projekt.

Tjänsten innebär en fast grundlön kombinerat med ett generöst provisionssystem samt tjänstebil.

Vem är du?

Du har tidigare praktisk erfarenhet inom VVS och är väl bekant med relevanta termer och begrepp samt har en bred produktkunskap. Dina kunskaper inom VVS kommer vara nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd och ett proffsigt bemötande. Självklart trivs du med kundkontakter och har lätt för att skapa relationer. Rollen innebär att bearbeta både befintliga som nya kunder.
Som person är du ansvarstagande, självgående och trivs med att arbeta mot satta mål. B-körkort krävs för tjänsten. Carpings tillämpar 6 månaders provanställning vid rekryteringen.

Frågor och ansökan
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Carpings Daniel Skoog tel. 070-879 73 88 eller Gustaf Carping tel. 070-361 63 90. Du kan också ta kontakt med Peder Bjursten tel. 073-944 54 60 från Poolia som vi samarbetar med i den här rekryteringen. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Ansök nu (länk till Poolias hemsida)