Lediga jobb

Vi söker säljare i Norra Norrland

Vi ser att du som söker har tidigare praktisk erfarenhet inom VVS, är väl bekant med relevanta termer och begrepp samt har en bred produktkunskap. Dina kunskaper och erfarenheter inom VVS kommer vara nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd om företagets produkter och dess användning.
Tidigare säljerfarenhet är meriterande och har du sälj med dig inom branschen, fältsäljare eller kanske butikssäljare på ett VVS-företag, kommer du lätt in i den här rollen. Eller så har du tidigare arbetat som exempelvis VVS-montör / rörläggare och är redo att ta steget till en säljande roll. Självklart trivs du med kundkontakter och har lätt för att skapa relationer.
Då det är ett fritt jobb krävs också att du är ansvarstagande och disciplinerad. Du behöver själv kunna leta upp nya kunder och bör tycka nykundsbearbetning är stimulerande.

Du kommer utgå från hemmet, med resor till kunder runt om i ditt distrikt, vilket sträcker sig från Umeå i söder till Kiruna i norr. Många av Carpings kunder är små och mellanstora aktörer som befinner sig utanför tätorterna. Ofta har du runt 4 kundbesök om dagen och cirka 7-9 övernattningar i månaden, beroende på placeringsort.
Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Som säljare på Carpings kommer du att jobba självständigt med stor frihet att själv styra din arbetsdag. Rollen är mycket resultatstyrd och hur du lägger upp arbetsveckorna är upp till dig. I bolaget finns flera andra säljare i samma roll för råd och stöd, speciellt under introduktionsfasen. Du kommer bli erbjuden en fast grundlön kombinerat med ett generöst provisionssystem. I tjänsten ingår också tjänstebil, friskvårdsbidrag, fri mobil, 6 veckors semester och årlig hälsoundersökning. Du kommer få ta över en mängd nöjda kunder i ditt distrikt, vilket gör att du redan från början får varva nykundsbearbetning med att vårda befintliga relationer.

För mer information eller ansökan om tjänsten kontakta Magnus Olsson, magnus.olsson@carpings.se, 0703-860048